Online terapi

Jeg tilbyder online terapi via Facetime eller Skype. Forløbet kan være online hver gang eller skiftevis med konsultation i klinikken.

I online terapi benytter jeg præcis samme terapeutiske metode, som hvis du sad i klinikken. Min erfaring er, at online terapi virker lige så godt som terapi i klinikken. I nogle få tilfælde endda bedre, fordi det skaber et meget tæt og uforstyrret rum.

En del klienter kommer skiftevis i klinikken og online. De vælger efter, hvad der er mest praktisk – f.eks hvis de er ude at rejse, har små børn eller bor langt fra København. Ikke efter om det ene eller andet virker bedst for dem.

Let og praktisk

Du kan naturligvis befinde dig ethvert sted i Verden – bare du har en rimelig internetforbindelse og en computer med webcam, en telefon eller iPad/tablet. Jeg benytter som regel Skype, men der er også klienter, der foretrækker Facetime eller andre værktøjer.

Hvis du får en akut tid, kan du betale med Mobipay, Visakort, Mastercard eller PayPal, og vi kan starte sessionen med det samme. Hvis du får en tid med lidt længere varsel, kan du også lave en bankoverførsel.

Sikkerhed

Skype og andre video-konferencer er krypteret hele vejen fra computer til computer. Det betyder, at f.eks din arbejdsgiver, dem du bor sammen med eller din internetudbyder, ikke vil kunne opsnappe vores samtale.

Betingelser for brug af Online terapi

  • Jeg har en stabil og hurtig internetforbindelse. Hvis din forbindelse går ned, eller der sker et eller andet teknisk uheld, kan vi fortsætte pr telefon. Jeg ringer dig op.
  • En Online terapi session tager en time incl. den tid, det måtte tage at oprette kontakt og til uforudsete tekniske afbrydelser.
  • Jeg gemmer ikke samtalen på nogen måder og sletter dig som kontakt i Skype efter sessionen.
  • Alle samtaler er omfattet af tavshedpligt – Du kan derfor have tillid til, at de oplysninger, du giver mig, ikke gives videre til andre.