Hjælp Jeres børn godt igennem skilsmissen

  • Er du bekymret for dine børn og hvordan de kommer bedst igennem skilsmissen?
  • Vil du gerne skabe en tryg base for dine børn, selvom I ikke længere er sammen som en traditionel familie?
  • Ønsker du at etablere et sundt samarbejde med din eks-partner for børnenes skyld?
  • Har I brug for hjælp til at håndtere konflikter om børn, økonomi og deleordninger?
  • Ønsker du at styrke båndene mellem dig og dine børn og finde nye måder at være en familie på, selvom I har ændret form?

Familieterapi er en værdifuld ressource for familier, der står over for en skilsmisse. Det handler om at støtte både børnene og forældrene gennem denne følelsesmæssige tid. Vi giver børnene et rum til at udtrykke deres følelser og tanker om skilsmissen, samtidig med at vi hjælper forældrene med at støtte børnene bedst muligt.

Vi skaber også et grundlag for samarbejde mellem forældrene efter skilsmissen. Selvom I ikke længere er et par, er I stadig forældre til jeres børn. Familieterapi hjælper med at etablere sunde og samarbejdende forældrerelationer, så børnene kan have en stabil og kærlig forbindelse til begge forældre.

Gennem familieterapi kan børnene lære at navigere i den nye virkelighed og forstå, at selvom deres forældre er skilt, forbliver de en familie. Lad os sammen arbejde på at skabe en sund og bæredygtig fremtid for jeres familie, selvom den har ændret form.