Sådan arbejder jeg

Terapi med udgangspunkt i dig, dine oplevelser og med dit sprog

Alle terapiforløb hos mig tager udgangspunkt i dig, og det, du oplever og som optager dig i din hverdag lige nu. Fokus for terapien er hele tiden på, hvordan du er følelsesmæssig påvirket af situationer, relationer og stemninger. Jeg støtter dig i, at du kan formulere dig frit, på din måde og med dit sprog. Terapien forgår i det tempo, der passer dig. Det vil sige, at du fortæller om dét, du er klar til, når du er klar til det.
Min opgave som fagperson er at møde dig som den du er og skabe et trygt og omsorgsfuldt rum for terapien. Min teoretiske baggrund og min erfaring, er din forsikring for, at terapien bevæger sig i den rigtige retning.

Forstå din historie og der igennem dig selv

I terapien har jeg fokus på at identificere og afdække de problemer, der er væsentlige for dig, og sammenhængen mellem de problemer du oplever i din hverdag og din personlige historie, tidligere erfaringer og barndomsoplevelser.

Sammenhængen mellem krop og psyke

Jeg er uddannet kropsterapeut og har opmærksom på din krops signaler. Det vil sige, at jeg kan støtte dig i at få  fokus på, hvad der sker med din krop og, hvad du mærker i din krop imens terapien er i gang. Det foregår i dit tempo og med det, som opleves rigtigt for dig. Vi kan fx. arbejde med din vejrtrækning, med en stressfølelse eller forstyrrelser i søvn- og spisemønstre.

Øvelser til at tage med hjem

For at gøre terapien så håndgribelig og effektiv, som mulig, vil jeg ofte give dig små opgaver mellem hver terapisession. Så kan du i din dagligdag øve dig i dét, som netop er svært for dig. For eksempel kan vi aftale, at du skal lægge mærke til, hvordan du reagerer i en bestemt situation eller, at du arbejder med at trække vejret lidt længere ned i maven hjemme hos dig selv.