Bor du væk fra Danmark? – Psykoterapi på dansk via Skype

Danskere i udlandet har blandt andet søgt hjælp til:

  • Jeg har ikke noget arbejde, og føler jeg har mistet mit ellers velfungerende liv
  • Min familie har svært ved at få en dagligdag til at fungere
  • Jeg føler mig ofte ensom og ked af det – og jeg ved ikke hvorfor
  • Jeg er stresset og kan ikke slappe af
  • Mine børn har det svært
  • Jeg savner mine børn, venner og familie i Danmark
  • Jeg kæmper med dårlig selvtillid/selvværd
  • Jeg synes, det er svært at få en kæreste
  • Jeg har svært ved at tale med min udenlandske ægtefælle om personlige problemer

Har du brug for hjælp til personlige problemer, tilbyder jeg online konsultationer via Skype. Du kan eventuelt kombinere online sessionerne med besøg i min klinik på Østerbro i København, når du er i Danmark. I nogle tilfælde tilbyder jeg også konsultationer i den by, hvor du bor.

De  fleste søger hjælp til problemer, der ikke handler specielt om at være væk fra Danmark, men som kan være vanskelige at håndtere i en fremmed kultur og når man er væk fra sit netværk i Danmark.

Terapi hos mig

Jeg er psykoterapeut og tilbyder samtaleterapi med fokus på dig, dine oplevelser og tanker. I terapien kan du sammen med mig mærke og undersøge dine følelser og arbejde dig ud af din krise.  Jeg er med dig hele vejen med støtte og omsorg, så du får modet til at handle på dét, du føler og oplever.

I online terapi benytter jeg præcis samme terapeutiske metode, som hvis du sad i klinikken. Min erfaring er, at online terapi virker lige så godt som terapi i klinikken. I nogle få tilfælde endda bedre, fordi det skaber et meget tæt og uforstyrret rum.

Du kan læse mere om, hvordan jeg arbejder, under menupunktet “sådan arbejder jeg“.

Du kan læse mere om, hvordan andre klienter oplever terapien her.

Min kalender er lagt til rette på, at jeg kan have online sessioner med klienter i alle tidszoner og også i weekender. Kontakt mig og vi kan finde en ledig tid.

Du kan naturligvis befinde dig ethvert sted i Verden – bare du har en rimelig internetforbindelse og en computer med webcam, en telefon eller iPad/tablet. Jeg benytter som regel Skype, men der er også klienter, der foretrækker Facetime eller andre værktøjer.

Læs mere her:

Kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan drøfte din situation, og hvordan terapi kan hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at støtte dig på din videre rejse.

Kærlig hilsen

underskrift

 

 

Susanne Vejen Vig

 

Dansk Psykoterapiforening